GI-bröd
Ett suveränt gott och enkelt GI-bröd.
4 ägg
1 dl creme fraiche
1 msk bakpulver
4 msk linfrö
60 g kruskakli
50 g sesamfrön
100 g pumpafrön
3 msk rapsolja
Vispa upp äggen lätt.
Tillsätt creme fraichen, och vispa ihop lätt.
Tillsätt resten av ingredienserna.
Smeten blir ganska rinnande och lös.
Lägg bakplåtspapper i en brödform och grädda i ca 55 min.
Lycka till! Så himla gott och lätt.
Kram Marielle
4 ägg
1 dl creme fraiche
1 msk bakpulver
4 msk linfrö
60 g kruskakli
50 g sesamfrön
100 g pumpafrön
3 msk rapsolja
Vispa upp äggen lätt.
Tillsätt creme fraichen, och vispa ihop lätt.
Tillsätt resten av ingredienserna.
Smeten blir ganska rinnande och lös.
Lägg bakplåtspapper i en brödform och grädda i ca 55 min.
Lycka till! Så himla gott och lätt.
Kram Marielle

I detta brödet så missade jag att ha i pumpakärnorna, men det blev jättebra ändå.

Kommentarer
Lena Ericson
Vad hade du för gradantal ?? Ska testa detta snarast =)
Trackback