Apelsinmarinerad kyckling med mozzarella
4 portioner
2 apelsiner
4 kycklingfileér
1 paket mozzarella (125g)
Vallmofrön
Salt
Peppar
2 msk Olivolja
Sätt ugnen på 175 grader.
Skölj apelsinerna.
Riv skalet och pressa ur saften ur en apelsin.
Blanda skal och saft med olivoljan.
Marinera fileérna i blandningen minst 30 min.
Lägg fileérna på en plåt med bakplåtpapper och häll sedan över marinaden.
Skiva den andra apelsinen i skivor och lägg på plåten.
Skiva mozzarellean och fördela över kycklingfileérna.
Toppa med vallmofrön och ungsbaka i ca 20 i mitten av ugnen.
Serveras med en härlig sallad.
Smaklig måltid!
Majsan
2 apelsiner
4 kycklingfileér
1 paket mozzarella (125g)
Vallmofrön
Salt
Peppar
2 msk Olivolja
Sätt ugnen på 175 grader.
Skölj apelsinerna.
Riv skalet och pressa ur saften ur en apelsin.
Blanda skal och saft med olivoljan.
Marinera fileérna i blandningen minst 30 min.
Lägg fileérna på en plåt med bakplåtpapper och häll sedan över marinaden.
Skiva den andra apelsinen i skivor och lägg på plåten.
Skiva mozzarellean och fördela över kycklingfileérna.
Toppa med vallmofrön och ungsbaka i ca 20 i mitten av ugnen.
Serveras med en härlig sallad.
Smaklig måltid!
Majsan

Kommentarer
Trackback