Himmelsk cheescake

Man fattar varför den heter så....

3 dl grädde
200 gram mascarponeost
250 gram philadelphiaost
2 tsk vaniljsocker
½ dl strösocker
100 g vit choklad
100 gram choklad (valfri)

Dekor:
100 g choklad (valfri)

Serverings tips:
Mosade/miaxade jordgubbar (ev. med lite socker)

Vispa grädden och vaniljsockret.
Rör ihop mascarponen, philadelphian och sockret i en annan bunke.
Vänd försiktigt ner grädden i ostblandningen.
Smält chokladerna var för sig och låt svalna lite.
Vänd ner en chokladsmet åt gången i gräddblandningen så det inte skär sig av värmen från chokladen.
Häll upp i en form med löstagbar kant och ställ i frysen i ca 4 timmar.
Innan servering så smält mer choklad som du ringlar över den stelande tårtan. Ser proffsigt värre ut!!
Servera med färska eller lätttinade mosade jordgubbar.



Smaklig efterätt!
Majsan

RSS 2.0