Himmelsk cheescake

Man fattar varför den heter så....

3 dl grädde
200 gram mascarponeost
250 gram philadelphiaost
2 tsk vaniljsocker
½ dl strösocker
100 g vit choklad
100 gram choklad (valfri)

Dekor:
100 g choklad (valfri)

Serverings tips:
Mosade/miaxade jordgubbar (ev. med lite socker)

Vispa grädden och vaniljsockret.
Rör ihop mascarponen, philadelphian och sockret i en annan bunke.
Vänd försiktigt ner grädden i ostblandningen.
Smält chokladerna var för sig och låt svalna lite.
Vänd ner en chokladsmet åt gången i gräddblandningen så det inte skär sig av värmen från chokladen.
Häll upp i en form med löstagbar kant och ställ i frysen i ca 4 timmar.
Innan servering så smält mer choklad som du ringlar över den stelande tårtan. Ser proffsigt värre ut!!
Servera med färska eller lätttinade mosade jordgubbar.



Smaklig efterätt!
Majsan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0