Fluff

Fluff är oerhört lätt att göra och väldigt gott att ha i tårtor. Här är det egentligen bara fantasin som sätter gränsen för vad man ska ha för fluff.

Pollyfluff
200 g polly
3 dl grädde

Lakritsfluff
180g kick (käck)
3 dl grädde

Daimfluff
180 g daim
3 dl grädde

Jappfluff
180 g japp
3 dl grädde

Dumle
200 g dumlekolor
3 dl grädde


After Eightfluff
1 stor ask after eight
3 dl grädde

Tobleronefluff
180 g toblerone
3 dl grädde
Smält godiset i en kastrull tillsammans med grädden.
Det får inte koka!
Rör och passa till godiset smält.
Ställ kallt i kylen helst över natten, minst 5-6 timmar.
När de tär dags att använda fluffet så vispar man det fluffligt med elvisp.
Det är rviktigt att smeten är riktigt kall annars kan det skära sig.
OM det skär sig kan man testa att värma det igen och låta kallna ordentligt igen.
Lycka till!
/Marielle


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0