Bonjour gryta
Snabb rätt som man lätt byter ut köttet till det man själv önskar.
300 g strimlat kött tex renskav, älgskav eller lövbit
1 purjolök
2 msk culinary syrup rödvinsmak
1 dl créme bonjour naturell
1 dl vatten
2-3 msk soja
Fräs köttet i några minuter i stekpanna eller wok.
Skölj och strimla purjolöken.
Låt löken fräsa med köttet några minuter.
Krydda med syrupen.
Klicka ner créme bonjouren.
Tillsätt vatten och soja.
Smaka av med salt och peppar.
Koka några minuter.
Serveras med ris, pasta eller potatis och sallad.
Smaklig måltid!
Majsan
300 g strimlat kött tex renskav, älgskav eller lövbit
1 purjolök
2 msk culinary syrup rödvinsmak
1 dl créme bonjour naturell
1 dl vatten
2-3 msk soja
Fräs köttet i några minuter i stekpanna eller wok.
Skölj och strimla purjolöken.
Låt löken fräsa med köttet några minuter.
Krydda med syrupen.
Klicka ner créme bonjouren.
Tillsätt vatten och soja.
Smaka av med salt och peppar.
Koka några minuter.
Serveras med ris, pasta eller potatis och sallad.
Smaklig måltid!
Majsan

Kommentarer
Trackback