Marockanska julapelsiner

En lätt efterrätt med lite julkänsla.

Apelsiner (gärna blodapelsiner)
Clementiner
Florsocker
Kanel
Nutella
Vaniljglass

Skala apelsinerna och clementinerna. Skiva dem hela så att det blir runda fina skivor, som små solar.
Pudra kanel och florsocker över. Låt gärna stå coh dra ett tag.

Ta fram vaniljglassen och rör den mjuk.
Här kan man välja att blanda nutellakrämen tillsammans med glassen eller att servera var för sig. Vi valde att servera var för sig pga av nötallergi.

Inte svårt alls och smakerna tillsammans är gudomliga. Måste säga att jag var lite skeptisk, men det såg gott ut så vi testade och oj oj oj vilken fullträff! Mathilda var lyrisk, hon åt och bad om samma till kvällen och som mys i morgon. Tror det är en 5 av 5 möjliga om hon får bestämma och jag är beredd att instämma.


                                                                      



Blev lite mycket kanel och florsocker på en del ställen, lätt hänt när man har en liten kock med sig.



Kommentarer
Lillemor

Lät riktigt mumma:)

2010-12-02 @ 21:11:12
URL: http://minimamsen.blogg.se/
wero

Så gött!!!

2010-12-03 @ 23:31:48
URL: http://misswero.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0