Alla hjärtansdags bakelse
Sprang på ett superlätt recept inför alla ♥dag.
Superlätt och supergott!!
Ett recept du inte kan misslyckas med.
1 pkt med färdig smördeg. Ligger färdrig kavlad i rulle. Bara att rulla ut på bakplåtspapper på en plåt.
Vaniljvisp
Djupfrysta eller färska bär.
Florsocker
Pepparkaksform
Rulla ut degen på ett bakplåtspapper.
Ta en pepparkaksform, förslagsvis ett hjärta till denna dag.
Ta inte en form som är för liten, de är bara krångligt.
Stansa ut hjärtan på degen och ta bort degen som blir runt om.
In i ugnen ca 5-10 min i 200 grader.
När hjärtana är klara så låt dem svalna lite.
När plåten är i ugnen så vispar du vaniljvispen så att den blir ganska hård.
När hjärtana svalnat lite, går väldigt fort, så delar du dem så att varje hjärta blir i två delar, ett lock och en botten.
Klicka dit vaniljvisp och lägg dit några bär och på med hjärtlocket igen.
Pudra med lite florsocker genom en sil.
Voila!
Världens snabbaste bakelse!
Superlätt och supergott!!
Ett recept du inte kan misslyckas med.
1 pkt med färdig smördeg. Ligger färdrig kavlad i rulle. Bara att rulla ut på bakplåtspapper på en plåt.
Vaniljvisp
Djupfrysta eller färska bär.
Florsocker
Pepparkaksform
Rulla ut degen på ett bakplåtspapper.
Ta en pepparkaksform, förslagsvis ett hjärta till denna dag.
Ta inte en form som är för liten, de är bara krångligt.
Stansa ut hjärtan på degen och ta bort degen som blir runt om.
In i ugnen ca 5-10 min i 200 grader.
När hjärtana är klara så låt dem svalna lite.
När plåten är i ugnen så vispar du vaniljvispen så att den blir ganska hård.
När hjärtana svalnat lite, går väldigt fort, så delar du dem så att varje hjärta blir i två delar, ett lock och en botten.
Klicka dit vaniljvisp och lägg dit några bär och på med hjärtlocket igen.
Pudra med lite florsocker genom en sil.
Voila!
Världens snabbaste bakelse!
Vi testade att göra några i förra veckan.
Vi tog de minsta hjärtana och visst blev de söta men det är mycket mer pilligt.
Trevlig alla ♥dag!
Majsan
Kommentarer
Trackback