Chicken Tikka

Ett bråttom bråttom recept att ta till när det är mycket annat att stå i. Eller föresten så är det väl aldrig fel att det går fort att laga maten så man får tid över till annat, särskilt nu när vi går mot ljusare tider.

500 g kycklingfilé
1 påse chicken tikka kryddblandning
2 dl vatten
2 msk olja
½ paprika
½ gul lök
1 dl kokosmjölk
Cashewnötter om du vill, inget måste.

Tärna kycklingfilérna.
Blanda kryddblandningen, vatten, olja och kycklingbitarna.
Låt stå en liten stund.
Under tiden så skivar du paprika och löken.
Hetta upp stekpannan och häll i blandningen kycklingbitarna och kryddblandningen.
Stek några minuter.
Tillsätt kokosmjölken och låt småkoka i några minuter på svag värme.
Tillsätt paprikan och löken på slutet så de får koka med några min.


Bild från Santa Maria

Servera med ris och en god sallad.

Smaklig måltid!
Majsan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0