Currykyckling

 

Återigen ett bråttom, bråttom recept.
Barnen älskar det och det är ju inte fy skam ...

Kycklingfilé
Curry
Currysås (pulverpåsar, antal beror på hur mycket kyckling man har och hur mycket smak man vill ha)
Vatten
Grädde eller cream fraiche kan man tillsätta om man vill för att få den lite krämigare.

Tärnar filérna och steker dem i stekpannan.
Krydda med lite curry.
Häll på lite vatten i stekpannan och vispa ner currysåspulvret i stekpannan.
Låt småputtra en stund.
Jag tillsätter gärna lite cream fraiche mot slutet, jag tycker det ger en härlig krämig konsistens och smak på det hela.
Du bestämmer hur såsig du vill att den ska vara!!

Jag serverar alltid denna "gryta" med ris och en färdig grönsaks blanding med små broccoli buketter, majs och paprika.
Verkligen en superlätt och supergod rätt!
Och är man duktig så skippar man pulversåsen och gör egen currysås.



Smaklig måltid!
Kram Majsan




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0