Het kycklinggryta

Kycklingfileér
Mango chutney (välj styrka själv)
Färsk eller djupfryst mango, minst arbete med att köpa den djupfrysta.
Soja
Purjolök
Paprika (jag använder röd)
Lite grädde om man vill
Kycklingbuljongtärning om man vill.


Tärna kycklingfileérna och bryn dem i en stekgryta eller stekpanna.
Skiva purjolöken och paprika till önskad storlek (mangon också om du inte köpt den djupfrysta)
När kycklingen är färdig brynd så tillsätt grönsakerna, lite soja, mango chutneyn och fyll på med vatten.
Smaka av och tillsätt mer chutney, grädde och soja tills du är nöjd.
Låt grytan småputtra tills grönsakerna blivit lite mjuka coh kycklingen är helt klar.

Serveras med ris och sallad.
Väldigt tråkigt utan bild på rätten men ni får hålla tillgodo med...

... lite färsk mango.
Smaklig måltid!
Majsan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0