Apelsinmarinerad kyckling med mozzarella

4 portioner

2 apelsiner
4 kycklingfileér
1 paket mozzarella (125g)
Vallmofrön
Salt
Peppar
2 msk Olivolja

Sätt ugnen på 175 grader.
Skölj apelsinerna.
Riv skalet och pressa ur saften ur en apelsin.
Blanda skal och saft med olivoljan.
Marinera fileérna i blandningen minst 30 min.
Lägg fileérna på en plåt med bakplåtpapper och häll sedan över marinaden.
Skiva den andra apelsinen i skivor och lägg på plåten.
Skiva mozzarellean och fördela över kycklingfileérna.
Toppa med vallmofrön och ungsbaka i ca 20 i mitten av ugnen.

Serveras med en härlig sallad.


Smaklig måltid!
Majsan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0