Italiensk fisk- och skaldjursgryta

En härlig gryta/soppa som passar lika bra en sommarkväll som en ruggig höstdag.

4 portioner
400 g torskfile
200 g skalade räkor
1 rödlök
250 g champinjoner
1 msk fiskfond
2 dl grädde
1 tsk torkad basilika
Salt
Peppar
Olivolja

Skala och hacka löken.
Stek löken i olivoljan.
Skölj och dela champinjonerna och fräs dem tillsammans med löken.
Rör ner fiskfond, grädde och basilika.
Smaka av med salt och peppar.
Skär torskfilen i bitar och lägg i grytan.
Låt alltsammans sjuda i ca 3-5 min.
Tillsätt räkorna precis innan serveringen, annars blir de sega.

Serveras med ett gott bröd.

Smaklig måltid!
Majsan


Kommentarer
Smsa Låna

Kul blogg! Det märks att du gillar att skriva!

2011-07-20 @ 04:59:55
URL: http://smsalåna.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0