Kyckling samba

kycklingfilèer
6 dl creme fraiche
200 gr färskost vitlök
2-3 tsk samba oelek
1/2-1 grönsakbuljongtärning
smör till stekning

Sätt ugnen på 200 grader.
Tärna kycklingfiléerna.
Stek dem ordentligt.
Vispa ihop färskosten och cream fraichen.
Blanda ner samba oeleken.
Smula sönder buljongtärningen i cream fraich blandningen.
Lägg kycklingfiléerna i en ungsform och häll blandningen över.
Ställ in i ugnen i ca 20-25 minuter.
Smaka ev. av såsen och tillsätt mer sama oleke, salt eller buljongtärning om så önskas.'
Serveras med ris, sallad, tsatsiki och salsa.

Smaklig måltid!
Majsan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0