Fläskfilé Tandoori

500 g fläskfilé
1 påse tandoorimix (finns i asiatiska hyllan)

Putsa filén fri från hinnor.
Blanda kryddblandningen enligt anvisningarna på förpackningen.
Lägg köttet i den och fördela den runt om.
Bryn filén runt om och stek den sedan klart i ugnen.
200 grader ca 15 minuter.

Skär upp den i skivor och servera med en god sallad, kall dressing och ris.

Smaklig måltid!
Majsan


Kommentarer
Nina

Intressant blogg du har! Jag har läst igenom några av dina andra blogginlägg och jag diggar vad jag ser :).

2011-07-13 @ 01:01:45
URL: http://djurförsäkring.net
Wille

käck den dära Fläskfilé Tandoori tycker jag.

2011-07-15 @ 13:24:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0